sunnuntaina, maaliskuuta 16, 2008

Suomalainen muotiblogi menestyy

Muotiblogit ovat suosittuja myös Suomessa. Hesari kirjoitti kajaanlaisesta muotibloggaajasta, jolla on 1500 lukijaa päivässä. Hyvä tulos, mutta ruotsalaiset muotineitoset vetävät jopa 20 000 lukijaa vuorokaudessa.

  1. Blogilta odotetaan persoonallista otetta
  2. Ahkera kirjoittaja vetää lukijoita
  3. Oman äänen kehittäminen on vaativa tehtävä

Käsityöläisten "knitting blogit" ovat meillä korkeassa kurssissa. Politiikan piiristä Kasvi lienee eräs luetuimpia. Hänen blogia luetaan enemmän kuin vihreitten omaa nettilehteä.

Lisäsin tähän, kun kerron linkistä Leena Valtasen blogiin (17.4.2008)

Näiltä nuorilta voi ainakin oppia sen, miten bloggaja kerää kävijöitä. Esitän uudelleen kysymyksen itselleni: pitäisikö minunkin esitellä garderoobiani? Ei syytä huoleen, jään tänne heilumaan high-tech ja innovaatioympyröihini. Arvostan luovia kirjoittajia ja itsensä ilmaisijoita.
  • Colour me: Juulia Valtanen, 18 v.
  • Hän kuvaa itseään omassa huoneessaan (persoonallisia kuvia ja postauksia)
  • Vaatteet hän ostaa kirppareilta ja kaupoista
  • Blogia lukee 1 500 päivittäin
Näin hän kommentoi Hesarin jututa omassa blogissaan: "Sivustoaan varten Valtanen suunnittelee asukokonaisuuksia kaupoista ja kirpputoreilta löytämistään vaatteista. Sitten hän kuvaa vaatteet itsensä päällä ja kertoo jotain omasta päivästään."

About Me

18-vuotias tyttönen purkaa garderoobinsa ja mielensä sisältöä.


16. maaliskuuta 2008

no se lehtijuttu

Oli multa kaks lausetta! Eikun ihan hyvä juttuhan tuo näytti olevan, ei mennyt osaltani onneksi bimboiluksi.

KULTTUURI

Suomen blogeista tulikin viihdesivustoja

Lähellä Kajaanin kirkkoa on valkoinen kerrostalo, jonka yläkerran asunnossa on 18-vuotiaan abin Juulia Valtasen oma huone. Tässä huoneessa sijaitsee myös joukkotiedotusvälineen toimitus.

Ruotsin tunnetuimmat muotibloggaajat vetävät jopa 20 000 lukijaa päivässä. Arvostan JL:n saavutusta, koska hän esiintyy aidosti suomalaisena teininä; viileesti!
Lähetä kommentti