lauantaina, helmikuuta 03, 2007

MTV OY

"Teknologia-asiantuntija, MTV Oy, Helsinki", otsikoi MTV. Tehtävä koostuu MTV Median vuorovaikutteisien palveluiden (tv, internet, mobiili) kehitys-, toteutus-, tuki- ja ylläpitotehtävistä, joissa sovelletaan kehittyneitä uusia teknologioita.
  1. TV
  2. Internet
  3. Mobiili
Toteutettavat järjestelmät tuottavat vapaita, kirjautumista edellyttäviä sekä maksullisia internet- ja mobiilipalveluita. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää uusien PC-, tietoverkko- ja internet-tekniikoiden hyvää hallintaa.
  • Aivan, näinhän se menee.
Liikkuvan kuvan käsittelytekniikoiden tuntemus on myös olennaista. Tehtävässä toimitaan laajasti yhteistyössä teknologiatoimittajien, verkko-operaattoreiden, B2B asiakkaiden sekä MTV Median eri osastojen kanssa. Myös kuluttajakontakteja sisältyy tehtäviin. Toiminta on sekä projektiluonteista että vapaamuotoista itsenäistä uusien ratkaisujen ja tekniikoiden etsimistä.
  • Itsenäisiä uusia ratkaisuja
  • Liikkuvan kuvan käsittelytekniikoiden tuntemus
  • Kuluttaja on kuvassa mukana
Yhteystiedot: Antero Hoffman p. 0103005564 hannele.lappetelainen@mtv3.fi
Työpaikan osoite: Ilmalantori 2, 00033 MTV3

Tutkin näitä ilmoituksia osana työtäni. Yritän tarkentaa omaa kuvaani siitä, mihin digitalisoituvat todellisuus meitä kuljettaa. DigiTV tulee, perinteinen kuvatputki-tv on uuden edessä. Teknologia ei saanut muuttu rauhassa ilman ulkopuolisia paineita. Internet YouTube ja IPTV vaanii mörkönä globaaleissa verkoissa. Kohta jengi karkaa olohuoneen alttarin edestä työhuoneeseen ja läppärin pariin. Nuoriso on jo karannut. MainosTV:n kannalta kehitys meene outoon suuntaan. Uude kujeet on opittava.
Lähetä kommentti