tiistaina, huhtikuuta 19, 2016

Kainuun Kasvupolun Finaali Bio Rexissä 26.4.2016

Kainuun Kasvupolun finaalitilaisuus on 26.4. Kajaanissa Bio Rexissä. Mukana olevat yritykset: Solid Roach Oy, Puumanni, WND Solutions Oy, Raate Travels Oy, Axel & Rose Holding Oy, Kasviskalorit Oy,  JPS-Kuljetus Oy, Meoline Oy, Tieto-Oskari Oy, CSE Entertainment Oy, Immobile Games Oy, H3O Markkinointi Oy/Tanssivat Sudet, Lakeside, KS-Talotekniikka Oy ja Aateli Remontit Oy.


Suuret rakennushankkeet Kainuussa ja lähialueilla tarjoavat runsaasti työmahdollisuuksia Kainuun yrityksille.

Pyhäjoen ydinvoimala, Kainuun uusi sairaala ja Terrafame ovat kokoluokaltaan niin valtavia työmaita, että niistä riittää urakoita hyvin laajalle yritysjoukolle.

Esimerkiksi Hanhikiven ydinvoimala-alueen rakennusurakat ovat nyt hyvin ajankohtaisia. Kainuun Etu Oy selvittelee koko ajan keinoja, kuinka kainuulaisia yrityksiä saadaan hankkeeseen mukaan.

Kasvua Kainuuseen -hankkeen hankejohtajan Matti Luukkosen mukaan olisi erittäin tärkeää, että urakkaan saataisiin mukaan myös mahdollisimman monia kainuulaisia toimijoita.

Se helpottaisi urakoiden saamista jatkossa paitsi omille, myös muille Kainuun yrityksille. ”Kun pääsee porttien sisälle, niin siellä verkostoituminen on paljon helpompaa.”


Ei kommentteja: