tiistaina, syyskuuta 25, 2012

Kansainvälinen idioottikeskittymä synninseudulleni

20120923_130440

KUVA: Helge V. Keitel, Loviisa, Finland (2012)

Olen keskustellut kansainvälisten ystävieni kanssa hyperpaikallisen idioottikeskittymän perustamisesta synnyinseudulleni. Hanke etenee, kannattajia on oletettua enemmän, mutta ongelmana on rahoitus.

Hankkeen toteuttamiseksi haemme kokemuksesta viisastuneina rahoitusta poliittisesti valveutuneelta säätiöltä, joka mm. tukee ja kustantaa paikallisia sanomalehtiä (esimerkiksi Konstsamfundet).

Teemoiksi olemme kaavailleet:
  1. paikallisdemokratian kaventaminen
  2. sensuurin monipuolistaminen ja laajentaminen printistä digitaaliseen
  3. ydinvoimaan perustuvan paskanjauhannan rikastuslaitoksen rakentaminen EU-rahalla
  4. kielirasismin vahvistaminen henkisen ja fyysisen väkivallan keinoin osana paikallis- suhmuroinnin edistämistä roskaväen valtaantulon torppamiseksi
  5. mielipidemuurien rakentaminen “luusereiden” ja “voittajien” välille, jottei rapujuhlijoilta menisi hätähuutoja kuunnellessa snapsi väärään kurkkuun (Helan Går!)
  6. sosiaalisesta mediasta vapaiden vyöhykkeiden perustaminen (vrt. ydinvoimasta vapaa alueet) mielipideväkivallan edistämiseksi
Avainpaikoille olemme miettineet päteviä, korkeakoulutettuja ihmisiä, jotka eivät ole täysin heittäytyneet AHTERIN NUOLEMIS –kulttuurin kannattajiksi. Ongelmaksi osoittautuu kuitenkin sopivien ja pätevien löytäminen.

Selkärangattomien puoluekoneisto on lähestynyt meitä ja ehdottanut yhteistyötä: heidän huolena on, miten saadaan nopeasti aikaiseksi pois potkittujen loppusijoituspaikka, jossa ei ole iPadeja, älykännyköitä ja läppäreitä yleisen mielipiteen harhaanjohtamiseen.

Valitettavasti emme ole saaneet Piilaaksosta vastausta. Google ei suostu paholaisen palvelijaksi (Don't be Evil).

Ehdotin paikallisille vaihtoehdoksi “Siperia opettaa”, mutta sain silmilleni haisevan vastalauseen: “Itänaapurin sensuuriin emme voi luottaa, Putin yrittää Venäjästä vapaakauppa-aluetta ja Medvedev on selkärangaton liberaali”.

Toivon teiltä rakentavia ehdotuksia, koska kyseessä on Tee-kutsuliikettäkin parempi poliittinen konsepti.

Lähetä kommentti