keskiviikkona, syyskuuta 19, 2012

Jos työyhteisöä johdetaan hutiloiden haulikolla

2011-09-15 15.13.56

KUUN PIMEÄLTÄ PUOLELTA on löydetty pienyhteisö, jossa hankalia, luovia ja äänekkäitä johdetaan pelolla, oikeuksista piittaamatta, päähän potkien.

Ihmisen arvon mittareina ovat nöyryys, pokkurointi ja alistuminen ylivallan edessä. Hankalia ja sairaita varten on ulkoistaminen yhteisöstä.

Taannoin aisan yli potkijat vietiin saunan taa, mutta nykyään metodina on työterveyshuollon kautta kortistoon.

HÖLMÖLÄSTÄ yhteisöön siirrettiin aikoja sitten edesmenneen kuningattaren määräyksestä parikymmentätuhatta ydinsäteilyn saastuttamaa valioyksilöä.

Suuri enemmistö jumaloi paremman puutteessa suurta johtajaansa.

Ankanpaistia jouluna syövän yhteisön vahvimmin kasvavana elinkeinona on tulehtuneiden liikavarpaiden hoitolaitokset.

Lisäksi elinkelvottomuuspolitiikan kannattajat ideoivat pimeyden ytimeen suuntautuvia hiljaisuuden retriittejä (vetäytymistä arkielämästä ja hiljentymistä esimerkiksi hengellisistä, kielipoliittisista tai poliittisista syistä) niille, jotka eivät kestä avoimuutta ja nykyaikaista julkisuutta.

IRON SKY elokuva kertoo natsien rakentamasta yhteiskunnasta ja heidän paluustaan maan pinnalle. Ankkalammikon herraklubilaiset eivät enää halua maan pinnalle tavallisten ihmisten keskuuteen.

Heille annettiin ilmaiseksi videopläjäys “Keisarilla ei ole vaatteita”.

Tavisten sijasta alamaiset syleilevät mieluummin suurta johtajaansa. Ahterin suuteleminen on yhteisössä yleisin tapa tervehtiä, sekä saman sukupuolen edustajia että vallassa olevia. Tapa on kunnianosoitus hierarkkiselle järjestelmälle. Symbolinen ele suoritetaan yleensä suljetussa tilassa kavereiden kesken.

MIESTEN johtamassa yhteisön johtavana ideana on “nainen vaietkoon seurakunnassa”. Hankalat muijat pannaan kiertoon, erotetaan varoituksetta, jotta  poliittisesti  tarkoituksenmukaisemmat (esim. äijät) voivat jatkaa tehtävissään.

Tätä tapaa pidetään suuressa arvossa, koska sillä varmistetaan, ettei junan tuomat pääse sotkemaan kuvioita (rubba inte mina cirklar). Kaikki keskeiset instituutiot pitävät tätä perinnettä suuressa arvossa (poliisi, oikeuslaitos, virkakoneisto, lehdistö, poliittiset organisaatiot).

Yhteisön pätemättömyyden rajoja ei ole määritelty: asemansa poliittisen pelin kautta yhteisöissä saavuttaneet tietävät, että suuri johtaja osaa erottaa jyvät ja akanat toisistaan (akanat on potaskakielen muunnelma “akasta”).

Harhaanjohtajien huoneentaulussa lukee:

  1. hiljaa hyvää tulee
  2. konttaa ja kunnioita ylivaltaa
  3. julkisuus on raukkamaisia luusereita varten
  4. Champions-teoria: pimeydessä, kosteudessa ja paskassa kasvaa, jos vain olla jaksaa

KAKSIKIELISESSÄ yhteisössä vallan kielenä on “potaska” ja vaihtoehtoryhmät puhuvat saksalaisittain murtaen “Scheissea”. 

Antropologit ovat aloittaneet yhteisön tarkemman tutkimisen, mutta salassapitosäännösten ja ydinpelotteen takia vahvistusten saaminen on hankalaa. Arvokasta tietoa häviää bittiavaruuteen. Paikallislehtien tiedot ovat ympäripyöreitä. Kuullun ymmärtäminen ei kuulu hierarkian pätevyysvaatimukseen, joten avainhenkilöiden haastattelustakaan ei ole apua.

Yhteisöä tutkivat asiantuntijat ja maallikot epäilevät, että PIMEYDEN YTIMESTÄ tai Ankkalammikon mudasta ei saada objektiivista tietoa. Koko yhteisön olemassaolo saattaa jäädä mysteeriksi.

Sen pituinen se!

Ei kommentteja: