perjantaina, elokuuta 17, 2012

Wiirilä Werkossa Wiikoittain 2.0

heimoruoka

KUVA: Heimo Veli Keitel

Heimo Veli Keitel, tästä on hyvä aloittaa: näyttävä ruoka myy hyvin. Tarvitsemme autenttista paikallista kuvamateriaalia, kuvia luonnosta, elämäntyylistä, ihmisistä ja paikallisesta kulttuurista.

Hahmottelin yhdeksi teemaksi matkakertomusta Elimäen Liikenteen linja-auton ikkunasta. Olen myös miettinyt hankkeen rahoitusta. Alku on aina hankalaa, koska budjettimme on “nolla euroa”, mutta emme anna sen masentaa mieltämme. Tavoittelemme matkan varrelta yksityisiä ja yhteisöllisiä sponsoreita.

Tulemme haastattelemaan paikallisia ihmisiä: videot, kuvat ja audioäänitykset tuovat lisämaustetta sisältöön.

AUTIOTALO kuuluu luonnollisella tavalla tämän operaation ravintoketjuun. Seuraamme sen kehitystä; ehkä niitä on useita. Osoitamme, että määrätietoisilla tavoitteilla autiotalot muuttuvat jälleen asutuiksi ja halutuiksi.

Haasteet ovat hurjia, mutta “vesi on verta sakeampaa” ja sitä löytyy Kymijoesta. Wiirilä Werkossa Wiikoittain voi henkilöittensä kautta poiketa The Global Village kontaktien kautta maailman äärissä.

Kuvat, jutut, videot ja äänitteet eivät tarvitse olla tiukasti sidottuna paikalliseen turpeeseen, mutta materiaalin pitää olla autenttista ja omaa.

Tavalla tai toisella ratkaisemme ensimmäisen www-operaation ongelmat. Tällä kertaa emme tavoittele kankeaa systeemiä, yhdistystä tai organisaatiota. Sisällöntuotanto tapahtuu verkossa, joka mahdollistaa nopean ja vaivattoman materiaalin siirron.

Mitä mieltä?

2 kommenttia:

veli keitel. kirjoitti...

Kuullostaa hyvältä ajatukselta,työleiri teemaa vois olla myös mukana,turisti saisi osallistua työntekoon ja olla osana yhteisöä.Ainakin jollekin sellainen voisi toimia hyvinkin ksoka on paljon sellaisia joilla ei ole kontakteja maaseudun väestöön,majoitus tällä alueella on ongelma.Niemen tila olisi tarpeekisi iso mutta kun se on myynnissä.jokun ratkaisu pitäis keksiä se rajoittaa muuten paljon.Etusivu muuten ok mutta käytä sitä Kokki kuvaa se sopii teemaan paremmin.Kiitos ruokatarjoitin näytttää ok.By Weli.

Helge V. Keitel kirjoitti...

Heimo, tämä eka etusivu viittaa kansainvälisyyteen (global) ja uudistan kuvan jonkun ajan kuluttua. Kokki on hyvä idea. Jutellaan sisällöstä tarkemmin skypessä.