perjantaina, elokuuta 17, 2012

Wiirilä Werkossa Wiikoittain 2.0

heimoruoka

KUVA: Heimo Veli Keitel

Heimo Veli Keitel, tästä on hyvä aloittaa: näyttävä ruoka myy hyvin. Tarvitsemme autenttista paikallista kuvamateriaalia, kuvia luonnosta, elämäntyylistä, ihmisistä ja paikallisesta kulttuurista.

Hahmottelin yhdeksi teemaksi matkakertomusta Elimäen Liikenteen linja-auton ikkunasta. Olen myös miettinyt hankkeen rahoitusta. Alku on aina hankalaa, koska budjettimme on “nolla euroa”, mutta emme anna sen masentaa mieltämme. Tavoittelemme matkan varrelta yksityisiä ja yhteisöllisiä sponsoreita.

Tulemme haastattelemaan paikallisia ihmisiä: videot, kuvat ja audioäänitykset tuovat lisämaustetta sisältöön.

AUTIOTALO kuuluu luonnollisella tavalla tämän operaation ravintoketjuun. Seuraamme sen kehitystä; ehkä niitä on useita. Osoitamme, että määrätietoisilla tavoitteilla autiotalot muuttuvat jälleen asutuiksi ja halutuiksi.

Haasteet ovat hurjia, mutta “vesi on verta sakeampaa” ja sitä löytyy Kymijoesta. Wiirilä Werkossa Wiikoittain voi henkilöittensä kautta poiketa The Global Village kontaktien kautta maailman äärissä.

Kuvat, jutut, videot ja äänitteet eivät tarvitse olla tiukasti sidottuna paikalliseen turpeeseen, mutta materiaalin pitää olla autenttista ja omaa.

Tavalla tai toisella ratkaisemme ensimmäisen www-operaation ongelmat. Tällä kertaa emme tavoittele kankeaa systeemiä, yhdistystä tai organisaatiota. Sisällöntuotanto tapahtuu verkossa, joka mahdollistaa nopean ja vaivattoman materiaalin siirron.

Mitä mieltä?
Lähetä kommentti