keskiviikkona, huhtikuuta 14, 2010

Pääministeriainesta

050420101298Minä en muista mitään, vaikka luen sähköpostini päivittäin. Postien joukossa on runsaasti terveysalan tarjouksia. Kestoteemaan on useita vuosia ollut sukuelimen pidentäminen. Toisena ovat siniset pillerit, joilla saadaan potkua palleroihin. Kolmantena joukossa ovat linkit typykkäsivustoille, joilla ilmeisesti noita edellisiä tarjouksia olisi mahdollisuus testata.

Voin vahvistaa pääministeri Matti Vanhasen näkemyksen siitä, ettei aina tule ajateltua ja muisteltua, mitä kaikkea sähköpostilaatikkoon tulee. Mutta vaistomaisesti puolustaudun kuitenkin Vanhasta vahvemmin: en vastaa roskaposteihin, siirrän ne suoraan ja sumeilematta roskakoriin.

Jos talousrikolliset ja lahjusten lähettäjät ottavat minuun yhteyttä ja tarjoavat kymmeniä tai satoja tuhansia euroja, saatan tarttua yrittäjien ehdotuksiin oitis Vanhasen tapaan. Eihän kaupan suuryksiköiden rakentaminen joka niemeen ja notkelmaan ole täysin järjenvastaista. Nurmijärvi ei suinkaan ole kaukana maailman navasta. Ministeri J. Vapaavuoren käsitys siitä, ettei Nurmijärvi sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa saattaa perustua GPS-virheeseen tai Google Mapsin virhenäyttöön.

Uskon myös vakaasti kansanedustaja Marja Tiuran vilpittömyyteen. Yrityselämän edistämisessä ei käsitykseni mukaan ole mitään väärää. Keskittyisin Marjan tavoin edustajatyössäni mieluusti rahanpesukoneisiin, sohvakalustoihin ja kaukomatkailuun. Ja jos joku maksaisi “kiljuen” seksimatkani, en panisi lainkaan hanttiin.

Kolmekymppisen sutturan kuskaaminen Bang-cockiin tuntuu mielestäni hätävarjelun liioittelulta, koska lähitavaraa olisi  siellä edullisesti tarjolla. Puhemies Sauli Niinistön moitteet tuntuvat tässä kontekstissa käsittämättömiltä, koska “pojat ovat poikia” ja onhan kotirouvien hyvinvoinnistakin pidettävä huolta.

Deamreiden kärkikaartilla on taipumusta nuoriin ja vereviin naisiin ja “suosi suomalaista” –iskulause on saattanut jäädä tinnittämään päähän onnistuneiden vappubileiden jälkeen. Puolikommarit ovat isänmaallisia ja sille nostan kunnioittaen hattuani. Evan ja EK:n herrojen kansallissosialistisista ajatuksista en menisi sata lasissa takuuseen.

Pitäkää huolta toisistanne ja jokainen lahjontaan taipuvainen voi milloin tahansa kilauttaa 050 309 2021 numerooni ja lähetän mielihyvin käyttötilini tiedot niille, joilla eurot polttavat taskujen pohjassa. Takaan, ettei puheluitamme äänitetä! Terveisiä keväisestä Loviisasta.

Lähetä kommentti