perjantaina, syyskuuta 12, 2008

Gemilo Oy - Katri Lietsala ja sosiaalinen media

Biznestreffeillä Sosiaalisen median merkitys liiketoiminnalle, Katri Lietsala, Gemilo Oy - ota se vakavasti, ennen kilpailijaasi. Paiskasimme kättä ja vaihdoimme yhteystietoja. Minut tavoittaa helgekeitel at gmail.com.

Gemilo Oy - Etusivulle: "Tervetuloa Gemilon sivuille! Gemilo Oy tarjoaa sosiaalisen median palveluita. Tutustu tarjoamiimme palveluihin ja ota yhteyttä! Gemilo Oy tuottaa tällä hetkellä toista sosiaalisen median palveluaan. Palvelun arvioitu julkaisuaika on syksyllä 2008. Julkaisemme palvelusta tiedotteen loppukesästä."

Poikkesin palattuani kotisivuilla ja siellä kerrotaan Gemilosta lisää:

  1. Gemilon asiantuntemus ulottuu aina tiedonjakamisesta ja -hallinnasta sosiaalisen median palveluiden ja ratkaisujen rakentamiseen. Kuulostaako markkinonnilta tai jopa tylsältä? Ei se mitään, niin joskus meistäkin. Käytännön työstä alkaa ilo. Tartutaan siis hommiin, soita meille?

  2. Ensimmäiseksi arvioimme kanssasi nykytilanteen. Sen jälkeen autamme sinua ja yritystäsi suunnittelemaan, kehittämään ja tarvittaessa myös toteuttamaan sopivat ratkaisut. Tähän meillä on tarjota kolme peruspalvelua.

  3. Gemilon Valmennus ja konsultointi ratkaisevat suunnitteluun ja kehittämiseen liittyvät haasteet. Kokeneilla valmentajillamme on syvä ymmärrys ihmisen käyttäytymisestä, sosiaalisesta vuorovaikutuksesta, sisällöntuotannosta ja liiketoiminnasta.
Lähetä kommentti