perjantaina, huhtikuuta 18, 2008

Radiki Oy Kunnossapitopalvelut

Olen kirjoittanut kunnossapidosta tällä kanavalla. Radiki Oy on Vilppulassa toimiva automaatioalan yritys, jonka liikevaihto on noin 1 M € ja henkilökuntaa on 7 henkilöä.
Päätoimialana on automaatiojärjestelmien suunnittelu, projektointi ja kunnossapito.

Radiki Oy on kuulunut vuoden 2008 alusta Keuruun Sähkö -konserniin, jonka liikevaihto on noin 12 M € ja henkilökunta on 61 henkeä.

Radiki Oy laajentaa teollisuuden kunnossapitopalveluita vuoden 2008 aikana. Yritys hakee Vilppulaan kunnossapidon esimiestä toimimaan esimiehenä ja kehittäjänä teollisuudelle myytävissä kunnossapitopalveluissa käsittäen sähkö-, automaatio ja mekaanisen kunnossapidon.

He toivovat hakijalta "useamman vuoden kokemusta erilaisista teollisuuden kunnossapitotöistä sähkö- ja automaatiosektoreilta sekä mahdollisesti mekaanisen kunnossapidon osa-alueelta. Sopiva pohjakoulutus on insinöörin tai teknikon tutkinto sähkö- tai automaatiotekniikasta.

Radiki arvostaa "yhteistyökykyä ja kehitystaitoa sekä asiakaspalvelu- ja esimiestaitoja.
Tarjoamme mielenkiintoisia ja haasteellisia kehittämistehtäviä asiakkaiden parissa."

Tekijälle tarjotaan pienehkön työyhteisön vankkaa tukea.

Olen kirjoittanut ELMAS-palvelusta, RCM:stä ja yleisiä juttuja kunnossapidosta. Tämä on yksi niistä. Bongasin aiheen työpaikkahakemuksesta. Radiki on minulle yrityksenä tuiki tuntematon, niin kuin yleensä kunnossapidon parissa toimivat pienet yritykset. ABB ja mm. Voikkaalla toimiva ??? ovat suurempia, mutta brändin asemaan harvat ovat yltäneet tai pyrkineet.

Nämä ovat B-to-B liiketoimintaa harjoittavia yrityksiä, jotka eivät pidä suurta melua itsestään.
Lähetä kommentti