lauantaina, tammikuuta 26, 2008

Ebba von Sydow kova likka bloggaamaan

Hesari esitteli 25. tammikuuta 2008 lehdessä - KOTI & TYYLI -osastollaan 25 vuotiaan Ebba von Sydowin, joka blogeillaan tyhjentää muotivaatteet hyllyiltä ja vaaterekeiltä.

Ebba on tytöille suunnatun Veckorevyyn-lehden verkkojulkaisuun päätoimittaja, jonka muotiblogi Ebbas blogg kuuluu monen suomalaisenkin nuoren nettisuosikkeihin.

Ruotsin luetuinta muotiblogia seuraa viikkottain kaikkiaan noin 70 000 ihmistä.

Bloggaava Ebba poikkesi Suomen Helsingissä, missä hän optikkoketjun Specsvers lehdistötilaisuudessa kertoi kevään 2008 trendeistä. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Ebba jakaa muotioppejaan Suomessa. Ruotsissa yritykset kutsuvat hänet taajaan vastaavien tapausten vetonaulaksi.

Valovoimainen Ebba mieltää itsensä muotitoimittajaksi tai lifestyle-journalistiksi, joka kirjoittaa nuorille kuin kavereilleen.

Moni vaatevalmistaja näkee Ebban potentiaalisena myynninedistäjänä. Suomessa Ebban "rättialan" vinkeistä saattaisi olla apua, koska käytämme ruotsalaisiin nähden huomattavasti vähemmän rahaa vaatteisiin.

Hänen mielestä "ruotsalaisetkin ovat käytännöllisiä, mutta silti muodikkaita". Elämme nopeassa ja pinnallisessa maailmassa, jossa ensivaikutelmalla on tärkeä asia.Lähetä kommentti