perjantaina, joulukuuta 07, 2007

Käyttökokemuksia Asuksen Eee PC -miniläppäristä – Muropaketti – Plaza

Käyttökokemuksia Asuksen Eee PC -miniläppäristä – Muropaketti – Plaza kirjoittaa Sampsa Kurri.

Käyttökokemuksia Asuksen Eee PC -miniläppäristä

6.11.2007 - klo 19.44

DailyTech-sivusto on testannut Asuksen Eee PC -miniläppärin 4G-mallia, joka on saapunut Yhdysvalloissa hiljattain myyntiin 399 dollarin hintalapulla varustettuna.

Asus Eee PC:n ominaisuuksiin kuuluu Intel Celeron M ULV 900 MHz -prosessori, 512 megatavua DDR2-muistia, neljän gigatavun SSD-kiintolevy ja seitsemän tuuman laajakuvanäyttö (800x480-resoluutio).

Muita ominaisuuksia ovat 900 gramman paino, 3,5 tunnin akunkesto, kolme USB-liitintä, VGA-liitin, webbikamera, WLAN (802.11b/g) ja esiasennettu Linux-käyttöjärjestelmä.

DailyTechin artikkelissa kuvaillaan viikonlopun kestäneitä Linux- ja Windows XP -käyttökokemuksia, BIOS-asetuksien viilaamista sekä SuperPi-, 3DMark2001 SE- ja Quake III -suorituskykymittauksia. Epävakaudesta ei ollut tietoakaan ja laite sai kehut varsinkin erinomaisen kannettavuutensa ansiosta.

DailyTech, ASUS Eee PC: Not Perfection, But Worth Every Cent

Muutamat yhdysvaltalaisen NewEgg-verkkokaupan asiakkaat ovat raportoineet keskustelupalstoilla erikoisista tapahtumista. Yhden tilatun ja maksetun Asus Eee PC:n sijaan paketista on löytynyt jopa viisi kappaletta minikannettavia. NewEgg onkin kutsunut jo lähetettyjä paketteja takaisin kesken toimitusten ja luvannut antaa asiakkailleen muutaman kymmenen dollarin hyvityksen jo toimitetuista paketeista.

Reghardware, Asus’ Eee PC laptop so small, buyers sent boxes of five

Sampsa Kurri

Sampsan sivuilta löytyy runsaasti kommentteja.

Ei kommentteja: