keskiviikkona, lokakuuta 17, 2007

Hyvä Suomi-Hong Kong kaupan ystävä,
Hyvä Suomi-Hong Kong kaupan ystävä,PIANOKONSERTTI 27.10.2007, SIBELIUS AKATEMIA

Pianotaiteilija Colleen Ka-ling Lee, Hong Kong

Pianotaiteilija Colleen Ka-ling Lee, Hong Kong, esiintyy Helsingissä, konserttipaikkana Sibelius Akatemia, lauantaina 27.10.2007 klo 19.00. Lisätietoja Colleen Leestä ja konsertista on liitteessä.

Konsertin järjestelyistä Suomessa vastaa Fazer Artists' Management Inc./Tj. Aino Turtiainen-Visala.

Suomi-Hong Kong kauppayhdistys järjestää Sibelius Akatemian tiloissa, Kamarimusiikkisali, Pohjoinen Rautatiekatu 9, ennen konserttia klo 18.00 alkaen vastaanoton yhteistyössä Hong Kong Economic and Trade Office, London, kanssa.

Kauppayhdistyksen jäsenille tarjotaan mahdollisuus ostaa konserttipaketti, joka sisältää konserttilipun ja vastaanoton tarjoiluineen ennen konserttia. Vastanottoa isännöivät Miss Sarah Wu, Hong Kong Economic and Trade Office, London ja kauppayhdistyksen puheenjohtaja Kari Cairenius yhteistyössä Ravintola China Restaurantin kanssa.

Konserttipaketin hinta on 15,-/henkilö. Konserttipaketti laskutetaan etukäteen ja konserttiliput saa kauppayhdistyksen sihteeriltä ilmoittautumisen yhteydessä vastaanotolle Sibelius Akatemiassa.

Konserttipaketin voi varata kauppayhdistyksen sihteeriltä e-mail: sirpa.rissa-anttilainen@wtc.fi

tai puh. 09-6969 2020.

Toivomme runsasta osanottoa konserttiin ja vastaanotolle!

Konsertti on avoin kaikille ja toivommekin, että kauppayhdistyksen jäsenet kutsuvat myös perheenjäsenensä sekä omat asiakkaansa konserttiin ja myös vastaanotolle.


Terveisin

Suomi-Hong Kong kauppayhdistys ry

Kari Cairenius

Puheenjohtaja
Lähetä kommentti