perjantaina, syyskuuta 21, 2007

Uusimmat pörssitiedotteet | Kauppalehti Online

Uusimmat pörssitiedotteet | Kauppalehti Online: " Julkaisuvapaa 20.9.2007 kello 19.30 (EEST) TERRESTAR NETWORKS INC. ON VALINNUT ELEKTROBITIN (EB) KUMPPANIKSEEN KEHITTÄMÄÄN SATELLIITTI-MAANPÄÄLLISMOBIILILAITTEIDEN TEKNOLOGIAA JA PUHELINAIHIOITA Elektrobit Oyj (EB), 20.9.2007 -

Elektrobit Oyj -konserniin kuuluva Elektrobit Inc. ja TerreStar Networks Inc. (TerreStar) ovat solmineet sopimuksen, joka koskee TerreStarin tulevaa satelliitti-maanpäällismobiiliverkkoa (täysin IP-pohjainen, ns. all-IP-verkko) varten suunniteltavaa matkapuhelinteknologiaa ja puhelinaihioita. Sopimus kattaa kahden kaksitoimisen älypuhelinprototyypin kehittämistyön, jossa EB toimii pääintegraattorina ja tuottaa TerreStarille tuotekehityspalvelut avaimet käteen -periaatteella.

Kumppanuus TerreStarin kanssa on merkittävä EB:lle, koska se tuo mahdollisuuden soveltaa ja edistää yhtiön vahvaa langattomaan tietoliikenteeseen ja 3G-älypuhelimiin liittyvää osaamista ja teknologiaa uudella vaativalla sovellusalueella, jossa yhdistetään maanpäällinen HSPA- ja GMR-3G -satelliittiteknologia saumattomaksi toteutukseksi. Tämä toteuttaa EB:n strategiaa, jonka mukaisesti yhtiö pyrkii uusille markkinoille ja laajentamaan asiakaspohjaansa."

Helge: Mielenkiintoinen...


Lähetä kommentti