keskiviikkona, tammikuuta 31, 2007

Jot Wire Joensuu

Jot Wire niminen yritys hakee henkilöä vastaamaan johdinsarjatuotannon dokumentaation laatimisesta ja ylläpitämisestä sekä osallistumaan johdinsarjojen suunnitteluun yhdessä asiakkaitten tuotekehityksen kanssa.

Tässä näkyy selvästi tuotekehitys- ja tuotantopalveluja tarjoavan yrityksen asiakaslähtöisyys. Tuotekhityksen lähtöhdat tulevat asiakasyritykseltä.

Sain idean, kun näin, että Jot Wire etsii henkilöä, joka pystyy itsenäiseen ja tehokkaaseen työskentelyyn ja jolla on hyvät tiimityöskentelytaidot. Hän hallitsee AutoCAD-ohjelman. Edellytyksenä on insinöörin tai teknikon koulutusta sähköalalta. Arvossa pidetään vastaavaa työkokemusta ja englannin kielen taitoa. Minua kiinnostaa tämä asetelma: tuotekehityksen ja tuotannon ulkoistaminen. Enää ei puhuta alihankinnasta. Yhteistyö on avainsana.

Matkani jatkuu. Millaiseen yritykseen olen törmännyt? Yritys toimii Joensuussa. Ok, lähellä Perlosta. "Johdinsarjojen ja elektroniikan valmistamiseen erikoistunut Jotwire Oy on Ouneva Groupin tytäryhtiö."

Luottamuksellinen yhteistyö asiakkaan kanssa takaa tuotteiden korkean laadun ja kustannustehokkuuden. Kokonaisvaltainen palvelu sisältää myös materiaalihallinnon, tarvittavat testaukset sekä joustavat toimitukset mahdollistavat logistiikkapalvelut.

Systeemialihankinnan ansiosta Jotwire Oy pystyy tarjoamaan tuotekokonaisuuksia, joihin sisältyy esimerkiksi johtosarja, elektroniikkaa, painevaluteknologiaa ja mekaniikkakomponentteja täysin asennusvalmiina.

Nyt valkenee. Matkani tiedon valtatiellä jatkuu. Tämä liittyy uuden kommunikaatiokanavan kehittämiseen. Olemme pohtineet tapoja yhdistää kansallinen ja kansainvälinen sähköisten verkkojen kautta. Ideat etenevät pienten kokeilujen kautta. Olemme päässeet askeleen edemmäs.
Lähetä kommentti